torsdag 16 maj 2013

Trädgårdsarbete

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Inte för att jag inte virkar mer, för det gör jag, men det har varit lite större projekt på gång. Snart ska jag visa det här, när jag har fäst alla trådarna.
Sen är det så att när det nu äntligen har blivit lite varmare och grönare så är jag hellre utomhus. Det finns så mycket att göra i trädgården och i växthuset.
I växthuset har jag alla mina bebisar som ska pysslas om lite varje dag. 


Får väl erkänna att det var jag som sa att i år ska jag minsann inte så så många fröer utan bara några få. Ehhh så blev det tydligen inte :) Plötsligt fanns det så rysligt många fina blommor som jag bara MÅSTE så. Det är mest sommarblommor som jag sår. Sen brukar jag ha lite svårt för att bli av med alla, visst jag fyller så många krukor jag kommer över men då får man jättemycket att vattna sedan. Nåja det löser sig, det finns alltid dom som tycker om att få lite plantor av mej.

Jag måste visa vad jag gjorde av mannens uttjänta arbetssandaler. Han tyckte att det var märkligt att jag plötsligt visade intresse för hans gamla skor som jag helst brukar placera UTANFÖR dörren. Men som vanligt hade jag en idé på gång :)


Jodå, han hade redan köpt ett par nya, så han är inte skolös.


Ha det bra i våren! ÅsaInga kommentarer:

Skicka en kommentar