fredag 25 april 2014

Kolla vad häftigt!

Jag har hittat ett häftigt mönster. Skulle tro att det var på Pinterest, en fullständigt livsfarlig sida. Där finns allt, fast jag tittar ju mest på "virksidorna". Börjar man att titta där så går klockan fruktansvärt fort. Det var säkert där jag såg mönstret först, jag minns inte riktigt. Har för mej att jag inte hittade någon mönsterhänvisning där, fast med lite googlande så hittade jag nästan rätt. Tjejen som har  bloggen  a creative being har gjort ett eget mönster, det är dock inte originalet, hon har bara virkat efter en bild. Hur som helst är det inte alls svårt men resultatet blir desto häftigare, det blir liksom lite  tredimensionellt. Hade jag nu haft en liten gnutta tålamod hade jag virkat en filt i detta mönstret, men nu har jag inte det så jag nöjer mej med ett litet prov så länge. Kanske det blir en filt en annan gång......någon gång.... Det finns ju så himla mycket som man vill göra. Nä nu vill ni väl se det här mönstret som jag har hetsat upp mig över. Detta är alltså mitt lilla prov. Här hittar ni mönstret och fler bilder.

Håll med om att det var häftigt! Annars virkar jag inte så jättemycket för tillfället, fast om ni frågar min familj tycker dom att jag inte gör något annat.  Hihi. Nu när det är så fint väder är jag ute mycket, jag bökar runt i trädgården nästan varje dag, där finns alltid något att göra. Gräva lite, lägga lite stenkanter, rensa ogräs och framför allt titta på alla växter som blommar eller är på väg upp ur jorden. I växthuset frodas mina frösådda sommarblommor. När jag väl sätter mig och virkar en stund på kvällen så är det faktiskt ett nytt mönster som jag knåpar på. Vad det är??? Ja det får ni nog veta så småningom.

Ha det bra! Åsa

2 kommentarer:

 1. gud vad häftigt. ja det är livsfarligt gå ut på pin men jag har börjat så nätt själv där ute med lite mappar det är roligt smile ha en riktig skön helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den sidan ska man akta sig för ;) men roligt är det och fler idéer får jag.
   Ha det bra! Åsa

   Radera