torsdag 16 oktober 2014

Virkat luciatåg.Jag har alltid gillat lucior och luciatåg. Har själv deltagit i flera stycken fast det är väldigt länge sedan nu. Höjdpunkten var nog när jag fick vara skolans lucia när jag gick i sexan! 
Så det var ganska självklart att jag skulle göra ett virkat luciatåg. Ja det finns ju redan men inte ett sådant som jag ville ha. Men efter många timmars knåpande är det nu äntligen klart. Mitt eget luciatåg!

Och jag tänker dela med mig, men det blir som köpemönster denna gången. Fast jag lovar att jag har några gratismönster på gång också snart.


Figurerna är ca 15 cm höga och virkade med Tilda garn som vanligt. Dom är inte direkt svårvirkade men det är en del detaljer att "pilla" lite med.


I mönstret ingår beskrivning till lucia, tärna och stjärngosse. Det kostar 50 kr som betalas genom en överföring till mitt konto. När pengarna "syns" hos mej skickar jag mönstret till dej som en pdf fil. Är du intresserad är det bara att höra av sig på min mailadress steen1037@telia.com (den finns även uppe i högra hörnet av bloggen).

Ha det bra! Åsa

1 kommentar:

  1. Såg ditt luciatåg förra året. Jättefina! Måste absolut komma ihåg att beställa mönstret ;0)
    /Agneta

    SvaraRadera