onsdag 7 oktober 2015

Garnaffär

Häromdagen besökte jag en garnaffär. Trots att den inte ligger så långt ifrån där jag bor så har jag aldrig varit där. Jag möttes av en mysig garnaffär med garn från golv till tak. Där finns Svarta Fårets garner och det gillar ju jag som använder mycket Tilda garn. Men där fanns andra garner också. Jag var tvungen att handla lite Tilda garn och så köpte jag nya färger av garnet Tilda Bamboo som man kan använda till att virka disktrasor. Jag har virkat en del disktrasor i sommar och jag gillar dom verkligen. Så nu när det fanns nya färger så måste man ju bara ha dom också. Jag köpte också ett garn som heter Chloe från Svarta Fåret, ett supermjukt blandgarn. Jag har redan virkat en halskrage till dottern av det garnet.

Vad affären heter? Jo den heter Sibbarpsgård och hantverk och ligger mellan Osby och Hästveda i nordöstra Skåne. Gå gärna in på sidan och kolla, det finns även en webbshop och du hon är inte så dyr med sina garner. Men har du möjlighet så kör dit och titta, där finns lite trädgårdväxter och hantverk också.Halskrage, inget mönster, frihandsvirkat.

Några av mina virkade disktrasor i Tilda Bamboo.


Jag kommer snart ut med ett nytt köpemönster här på bloggen. Håll utkik!

Ha det bra!

2 kommentarer:

 1. oj vad spännande med nytt mönstr tycker så mycket om dina mönster de är personliga
  jag var på stoff o stil idag så jag kom också hem med garn smile

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja det är väldigt lätt att handla garn, även om man har massor med garn hemma så finns det ju så fruktansvärt många fina garner som man vill ha. Snacka om att vara garnberoende :)
   Japp, nästa mönster kommer nog i helgen.
   Ha det bra! Åsa

   Radera